Májusban érkezik egy új AirPods és az új 13-as MacBook Pro

HusztiD 2020.04.20. 13:55 AirPods, Mac, Pletykák 0 db 776

airpods-family

Az eredeti tervek szerint az Apple március folyamán mutatta volna be az új AirPods-ot, azonban a fennálló járványügyi helyzet miatt ez elmaradt. Számolt be erről Jon Prosser, kinek neve talán csak a fanatikusok számára lehet ismerős, hiszen korábban is volt egy-két olyan pletykája, mely később valósnak bizonyult.

Jon ezúttal azt állítja, hogy valamikor a következő hónap, tehát május folyamán érkezik az új AirPods Pro, valamint egy új MacBook Pro. Konkrétumokat nem tudni, de a korábbi hírek szerint az új AirPods az küllemre ugyanolyan lesz mint az AirPods Pro, csupán ebben nem lesz benne aktív zajszűrés. Emiatt valamivel olcsóbb lehet, de pontos árakról sem tudni egyelőre. Illetve egy új MacBook Pro érkezése is várható, ami feltehetően a 13-as modell lesz, amiben a pillangós mechanikáról az ollósra vált vissza az Apple.

Mivel már csak napok választanak el minket májustól, így mi azt mondjuk, hogy legyünk türelemmel, s hamarosan meglátjuk, hogy igazak-e a jelenlegi szóbeszédek, vagy sem.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!