Félévente adhat ki új iPhone-t az Apple; ilyen lesz a következő két év felhozatala – mi történt a héten?

HusztiD 2019.12.07. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 398

Kezdetét vette december, azonban az év utolsó hónapjára is akadnak érdekességek, melyek legjavát egy csokorba szedtük.

top-apps-and-games

Félévente adhat ki új csúcsmodelleket az Apple

Megszokhattuk, hogy az Apple minden év szeptemberében dobja piacra az aktuális évi iPhone csúcsmodelljeit. Így van ez immáron 2011 óta, mikor is bemutatták az iPhone 4s-t. Ezt megelőzően viszont nyáron érkeztek a telefonok, s most úgy tűnik, hogy visszatérhet némileg ezen stratégiájához az Apple.

iphone-11-lineup

Bővebben itt.

Így nézhet ki az iPhone line-up az elkövetkezendő két évben

Ahogyan korábban, úgy Ming-Chi Kuo egy befektetői tájékoztatón kifejtette, hogy mit várhatunk az Apple-től az elkövetkezendő két év folyamán. Érdemes lehet hallgatni az elemző jóslataira, ugyanis korábban is többször sikerült szinte teljes pontossággal eltalálnia a dolgokat.

Screen-Shot-2019-12-05-at-10.14.06-AM

Bővebben itt.

Ezek voltak a 2019-es év legjobbjai az Apple szerint

Lassacskán, de ismételten elmondhatjuk, hogy véget ért egy újabb év, hiszen jóformán csak négy hét maradt hátra a 2019-es esztendőből. Ahogyan ilyenkor, az év utolsó hónapjában lenni szokott, az Apple kiadta saját listáját arról, hogy mely játékokat, alkalmazásokat és zenéket kedveltek a legjobban a 2019-es év folyamán – nem mellesleg erről szólt nem olyan rég a fejlesztők számára megrendezett esemény is.

Apple-Best-Apps-of-2019

Bővebben itt.

Apple Music Awards 2019: Billie Eilish meghódított az almások szívét

A hét elején már beszámoltunk, hogy melyek voltak a 2019-es év legjobb alkalmazásai és játékai, most viszont arról adunk hírt, hogy melyek voltak a legjobb zenék. Az almások idén rendezték meg először az úgynevezett Apple Music Awards-ot, amellyel céljuk felfedezni a szenvedélyt, energiát és kreativitást a világ legjobb zenészei, előadói között.

apple-music-awards

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében megtudtuk, hogy mikortól szünetel a fejlesztők számára az App Store, valamint egy röntgenfelvételen láthattuk az iPhone 11 Smart Battery tokját. Pletykaszinten felmerült, hogy hamarosan AirPods-ot csomagolhat az új telefonjai mellé az Apple, illetve láthattunk egy hangulatos reklámot, melyet egy iPhone 11 Pro segítségével vettek fel.

MWP22

A hét második felében arról számoltunk be, hogy 3 millió AirPods-ot sikerült az Apple-nek négy nap alatt eladnia, majd ezt követően megszüntették az iOS 13.2.2 hitelesítését. Végül, de nem utolsó sorban, legalább egy iPhone kaphat kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót, majd kiderült, hogy melyek voltak a felhasználói letöltések alapján az idei év legnépszerűbb alkalmazásai.

Ezek voltak a 2019-es év negyvenkilencedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!