Apple Music Awards 2019: Billie Eilish meghódított az almások szívét

HusztiD 2019.12.04. 09:55 Apple, Apple Music, Kiemelt hírek 0 db 337

apple-music-awards

Tegnap késő délután már beszámoltunk, hogy melyek voltak a 2019-es év legjobb alkalmazásai és játékai, most viszont arról adunk hírt, hogy melyek voltak a legjobb zenék. Az almások idén rendezték meg először az úgynevezett Apple Music Awards-ot, amellyel céljuk felfedezni a szenvedélyt, energiát és kreativitást a világ legjobb zenészei, előadói között.

Így alakultak a legjobbak 2019 folyamán, az Apple szerint:

  • Az év előadója: Billie Eilish
  • Az év feltörekvő előadója: Lizzo
  • Az év zenéje: Lil Nas X – Old Town Road
  • Az év albuma: Billie Eilish – When We Fall Asleep, Where Do We Go?

Úgy látszik, hogy az idei évben Billie Eilish tarolt, ugyanis nem csak, hogy a legjobb előadó és a legjobb album elismerést is elnyerte magának, de testvérével együtt a legjobb dalszövegírói díjat egyaránt bezsebelhették. Nem mellesleg, mivel ő az első Apple Music Awards abszolút nyertese, ezért magyar idő szerint, csütörtökön hajnali fél négykor fog egy koncertet helyileg a Steve Jobs előadóteremben. Aki kíváncsi lenne a koncertre, az az alábbi linkről követheti nyomon – feltehetően később felvételről is visszanézhető lesz.

Ha a zenéről beszélünk, akkor egyértelműen megoszlanak a vélemények. Számotokra kik/mik voltak az idei év legjobb előadói, albumai és zeneszámai?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!