Röntgenfelvételen az iPhone 11 Pro Smart Battery Case

HusztiD 2019.12.02. 12:55 iPhone 0 db 127

ifixitsmartbatteryxray-800x410

Az Apple az elmúlt napok folyamán dobta piacra az eddigi legcsúnyább és egyben leghasznosabb kiegészítőjét az iPhone 11 szériához, a Smart Battery Case-t, amely 50 százalékos plusz üzemidőt biztosít a felhasználók számára. Most, a napok teltével az iFixit csapata is lecsapott egyre, s ahelyett, hogy darabjaira marcangolták volna a kiegészítőt, szimplán csak egy röntgenfelvételt készítettek róla.

Ha ránézünk az alábbi képre, akkor láthatjuk, hogy magában a tokban két akkumulátor kapott helyet, valamint a felső alatt megtalálhatjuk a tekercset is, amivel képes a vezeték nélküli töltésre. Ami szokatlan, az elmúlt évek tokjaihoz képest, az a tok alján megjelenő gomb. Ha ezt megnyomjuk, akkor a rendszer automatikusan behozza a kamerát, ha az appon belül nyomjuk meg, akkor fényképez, ha pedig nyomva tartjuk, akkor videót vesz fel.

Úgy tűnik, hogy ezen funkcionális gombhoz egy kisebb alaplapot is rakott az Apple, mely ezt az egész folyamatot vezérli. Ezen felül pedig elmondhatjuk, hogy minden más ugyanúgy néz ki, mint a korábbi évek töltőtokjaiban.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!