Könnyen hajlik a Pixel 4 XL

HusztiD 2019.11.12. 13:55 Egyéb, Videók 0 db 342

maxresdefault (1)

A Google hetekkel ezelőtt adta ki legújabb okostelefonjait, a Pixel 4 szériát, így ennek megfelelően csapott le rá Jerry, ki arról vált híressé, hogy különféle stressztesztnek veti alá az újdonsült készülékeket. Ahogyan lenni szokott, Jerry elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

Nagyjából elmondhatjuk, hogy a Pixel 4 kevésbé strapabíró, mint a mai telefonok zöme. A kijelzője ennek is hatos és hetes szinttől karcolódik, ami teljesen átlagos. Ami viszont nagyon fájdalmas pont, az nem más, mint a keret és az antenna. Nem elég, hogy nagyon könnyen karcolódik az alumínium, de a videó végén látható hajlítási tesztet sem éli túl a telefon, pont az antenna kialakításának köszönhetően. Nagyjából olyan érzésünk lehet, mintha visszaugrottunk volna pár évet az iPhone 6 érába, mikor annyira nagyon felkapott lett a bendgate dolog.

Úgy tűnik, tavaly sikerült kimagaslóan teljesítenie a Pixel 3 sorozattal a Google-nek, idén azonban sokunknak olyan érzése lehet, mintha lemásolták volna az iPhone 11 dizájnját, mellette pedig mintha egyáltalán nem hallgattak volna felhasználóikra, így az előrelépés helyett kettőt lépetek vissza. Ti mit gondoltok?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!