Koncepcióképeken a négykamerás iPhone 12 Pro

HusztiD 2019.11.12. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 2 867

iPhone-12-Display-Camera

Immáron két hónapja, hogy az Apple piacra dobta legújabb csúcsmodelljeit, az iPhone 11 szériát, azonban vannak, kiket már a soron következő telefon érdekel. Ezúttal a PhoneArena készített pár koncepcióképet arról, hogy milyen lehet az almások jövő évi csúcsmodellje.

iPhone-12-black

A legújabb koncepcióban ismételten visszaköszön ránk a szögletes kialakítás, amivel az iPad Pro szériához hasonlítana a telefon. Mondhatjuk akár azt is, hogy olyasmi hatást kelt a telefon, mint az iPhone SE, csupán itt az egész hátlap üvegből van, hogy képes legyen a vezeték nélküli töltésre.

iPhone-12-colors

Ami érdekesség, az a négykamerás kialakítás. Természetesen az Apple továbbra is meghagyná az ultraszéles, széles és telefotó szenzorokat, azonban a negyedik voltaképp nem egy újabb lencse lenne, hanem lényegében ez lenne az úgynevezett ToF kamera, ami által a készülék képes lenne jobb portré képek, akár videók készítésére, ugyanis a szenzor érzékelné a képen lévő személyek és tárgyak egymástól való távolságát.

iPhone-12-camera-explained

Ne feledjük, még 10 hónap van a következő csúcsmodell érkezéséig. Addig legyünk türelemmel, hiszen az almások nagyon eltalálták az iPhone 11 szériát, hiszen rengeteg pozitív fogadtatást kaptak az elmúlt hetek folyamán – természetesen az iOS 13 mizéria az más téma.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!