Kiemelt ajánlattal vár az iDoki!

HusztiD 2019.11.05. 09:55 iDoki, iPhone, Kiemelt hírek Kiemelt ajánlattal vár az iDoki! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 583

6049687_R_Z001A

Idén szeptemberben ünnepelte működésének tizedik születésnapját az iDoki, melynek apropóján a több akcióval kedveskedtek az elmúlt hetek folyamán. Ezúttal viszont nem újabb akciót hirdettek, hanem kiemelt árajánlatokkal várják azon kedves ügyfeleiket, akik egy iPhone 6s, vagy egy iPhone 7-es modellel rendelkeznek és LCD cserére szorulnak. Az iPhone 6s esetében 22 900 Ft-ba, míg az iPhone 7-nél 31 900 Ft-ba kerül az LCD kijelzőcsere. Az árak bruttóban értendők, valamint az eredeti, gyári LCD kijelzőkre  vonatkoznak.

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontján átadhatod az általuk küldött futárszolgálatnak a javításra szoruló Apple termékedet.

Látogass el üzleteikbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban és Pesten a Báthory utca 19. szám alatt, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!