A FaceApp szerint semmi ok a pánikra

HusztiD 2019.07.19. 12:55 Egyéb 0 db 455

Screen-Shot-2019-07-16-at-2.58.04-PM

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy egy fejlesztő érdekes felfedezést tett a FaceApp alkalmazás kapcsán, mely a telefonunkon lévő összes képet feltölti a felhőbe. A hírre hamar felkapta a fejét a média, s az azóta eltelt időben a fejlesztő is kiadott egy rövid nyilatkozatot.

A FaceApp lényegében elismerte, hogy a képek feltöltésre kerülnek a felhőbe, azonban kihangsúlyozták, hogy egyedül az kerül fel, amelyet szerkeszteni szeretnénk. Elviekben ezen feltöltött képek 48 óra elteltével automatikusan törlődnek a szervereikről. Nem utolsó sorban pedig megerősítették, hogy azért van szükség a feltöltésre, mivel a viszonylag hiteles effekteknek köszönhetően erősebb számítási erőre van szükség, amelyet a telefonok nem képesek kezelni.

Nagyon érdekes a nyilatkozat, s nyilván várható volt, hogy egy ehhez hasonlót fognak kiadni. Ettől függetlenül arra nem tértek ki külön, hogy mi a helyzet a telefonunkon lévő többi képpel…

Szerintetek mi igaz az egészből? Valóban csak egy kép kerül feltöltésre, s valóban törlésre is kerül?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!