Ilyen új szolgáltatásokkal támad az Apple; ezeket a régóta várt újdonságokat kapja az iPhone 11 – mi történt a héten?

HusztiD 2019.03.30. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 438

Eseménydús hetet tudhatunk magunk között, hiszen az Apple hétfőn rendezte meg legutóbbi médiaeseményét, ahol számos új szolgáltatást mutatott be. Természetesen ezen felül számos érdekes hírünk volt, melyek legjavát most egy csokorba szedtük.

maxresdefault (1)

It’s Show Time: ígéretes szolgáltatásokat mutatott be az Apple

Ahogyan lenni szokott, az Apple aktuális médiaeseményét egy rövid, ám annál hangulatosabb videóval nyitották meg. A HomePod-ról volt szó, s kiderült, hogy immáron 2 millió alkalmazás támogatja az almások okoshangszóróját. A rövid felvezetést követően vállalat CEO-ja, Tim Cook lépett a porondra, ki az Apple szolgáltatásairól beszélt, mint a Find my Friends, Podcasts, Apple Music és Apple News, s természetesen a kiemelt biztonságra is felhívta a figyelmet.

apple-event-tv

Bővebben itt.

iPhone 11: PowerShare funkcióval és gyors töltésre képes kiegészítőkkel érkezik

Az utóbbi hetekben sok pletykát olvashattunk az Apple jövőbeli termékeiről és szolgáltatásairól, azonban az iPhone 11 egy kicsit feledésbe merült. Ezúttal a jól ismert japán oldal, a Macotakara számolt be új információkról, mely alapján két régóta várt extrát kaphat az idei csúcsmodell.

iphonexsrearcamera

Bővebben itt.

A sajtó elégedett az új iPad Mini-vel

Az Apple nem verte nagy dobra, de a hétfői nap folyamán érkezett meg a legújabb iPad Air, s vele együtt az ötödik generációs iPad Mini. Csupán napok teltek el, de az ismertebb külföldi tech magazinok már kipróbálták az új tableteket, s az ötödik generációs Miniről leginkább pozitívakat írtak, s ezek legjavát most összeszedtük.

ipad-mini-5-colors

Bővebben itt.

Újabb hét európai országban debütál az Apple Pay

Az Apple hétfő esti médiaeseményén megtudhattuk, hogy az Apple Pay szolgáltatásuk idén több, mint 40 újabb országgal fog bővülni. Napok teltével úgy tűnik, hogy hamarosan meg is van az első hét jelölt, ahol a következő körben megérkezik az almások mobil fizetési szolgáltatása.

Apple-Pay-European-countries

Bővebben itt.

Az AirPods az abszolút menő, de nem a hangminősége miatt szeretik az emberek

A Counterpoint Research csapata jóvoltából készült egy felmérés az amerikai piacon, hogy mely márkák a legkelendőbbek a fülhallgatók piacán. Ahogy a cím elárulta, az AirPods az abszolút nyerő, azonban nem azért, mert az rendelkezik a legjobb hangminőséggel.

airpods1

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején felmerült a pletyka, mely szerint szakítana az Apple a Samsung-gal az OLED kijelzők gyártása terén, majd láthattuk 13 percben összefoglalva az almások hétfői médiaeseményét, ahol számos új szolgáltatást mutattak be. Jött a hír, mely alapján érdekes mód szúrja magát tökön az Apple az indiai piacon, majd lebukott a Huawei fejesének a lánya is, ki titkon Apple termékeket használt.

dims

A hét második felében megérkezett a watchOS 5.2, melyben idehaza is debütált az EKG mérési funkció, majd egy szabadalomnak köszönhetően felmerült, hogy lassan a MacBook-ok is képesek lehetnek a pulzusmérésre. Hétfői médiaesemény ide, vagy oda, a Wall Street-et teljesen hidegen hagyta, majd végül megtudhattuk, milyen exkluzív játékokkal debütál az Apple Arcade.

Ezek voltak a 2019-es év tizenharmadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Most, hogy az Apple bemutatta új szolgáltatásait, s a héten azelőtt új termékeket is kiadtak, így feltehetően már az ősszel érkező iPhone modellekről fognak szólni leginkább a pletykák zöme, de maradjatok velünk, hiszen ezen felül is lesznek még további érdekes híreink.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!