BREAKING! Megérkezett az ötödik generációs iPad Mini és az új iPad Air

HusztiD 2019.03.18. 14:03 iPad, Kiemelt hírek 0 db 782

New-iPad-Air-smart-keyboard-with-apple-pencil-03192019

Az elmúlt órák folyamán leállt az Apple oldala, majd nem sokkal később mikor minden helyreállt, megérkezett az ötödik generációs iPad Mini és az új Air. Hetek óta olvashatunk pletykákat az új iPad-ről, s eddig úgy volt, hogy a jövő heti médiaeseményen kerül bemutatásra, azonban az almások kellemes meglepetést okoztak így hétfő délután.

Nézzük a száraz infókat: az iPad Mini 5 ugyanúgy 7,9 colos kijelzőt kapott, mint elődje, s a hetedik generációs iPad-del karöltve mindkét tablet megkapta az A12 Bionic chipet. Hivatalos infókból ugyan nem derül ki, hogy mennyi memóriát pakolt a tabletekhez az Apple, de már biztosra vehetjük, hogy az A12-es processzor miatt egy jó ideig nem lesz panaszunk a teljesítményre. További jó hír, hogy az új masinák True Tone kijelzőt kaptak, akárcsak a nagyobbik testvérük, az iPad Pro modellek.

A jövőbeli Air tulajok számára jó hír, hogy immáron a 9,7 colos tablet 10,5 colosra hízott, s külön megvásárolható lesz hozzá a Smart Keyboard, így mostantól ez sem csak a Pro tulajok kiváltsága lesz eme extra. Sajnos az új iPad Mini nem kapott billentyűzetet, azonban mostantól ez is támogatni fogja az új Apple Pencilt, ahogyan azt a korábbi pletykák állították.

Mindkét tabletet 64, vagy 256 GB-os kiszerelésben rendelhetjük meg. Az iPad Mini 5 indulóára 154 990 Ft-tól indul, míg az iPad Air 194 990 Ft-tól.

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!