Sorozatok után a filmgyártásba is belekóstol az Apple

HusztiD 2018.11.20. 13:55 Apple, Egyéb 0 db 71

DpqLkhGXgAATP_W-780x634

Egyre tovább bontogatja szárnyait az Apple, ugyanis mint tudjuk, az utóbbi években számos pletyka volt azzal kapcsolatosan, hogy milyen sorozatokat várhatunk 2019 folyamán kedvenc vállalatunktól. Jelenleg úgy tűnik, hogy nem csak a sorozatosokra gondoltak az almások, hanem a filmesekre, ugyanis egy új egyezséget kötöttek egy indie stúdióval.

A Variety beszámolója szerint az Apple egy többéves szerződést kötött az A24-gyel, kik lényegében egy indie filmstúdióként működnek, s eddig számos projekt futott már le kezeik alatt. Jelenleg sajnos nem állnak rendelkezésre bővebb információk, így sajnos azt sem tudjuk, hogy milyen filmeket várhatunk az együttműködésnek köszönhetően, sem pedig azt, hogy ezek a mozivásznon helyt kapó filmek lesznek-e, vagy az Apple jövőbeli streaming-szolgáltatásán belül lesznek-e elérhetőek.

Mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy az A24 jelenleg is besegít a DirectTV és az Amazon számára, s ők felelősek a nem olyan rég Oscar-díjat nyert, “Moonlight”, azaz Holdfény című filmért.

Szerintetek jó ötlet, ha a sorozatok után a filmes világba is belekóstol az Apple?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!