Ezért nem látod sosem, hogy a rossz fiúk egy iPhone-t használnának a filmekben

HusztiD 2020.02.27. 15:55 Apple, Egyéb, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 938

Screen-Shot-2020-02-26-at-11.59.49-scaled

Ízlés kérdése, de tagadhatatlan, hogy az Apple készíti a legmenőbb tech termékeket, melyeket sorra alkalmaznak különféle filmekben és sorozatokban. Ha szemfülesek vagytok, akkor a legtöbb filmben, vagy a már említett sorozatok között mindig kiszúrhattok egy-egy főszereplőt, aki mondjuk egy iPhone-t, vagy éppen egy MacBook-ot használ.

Az Utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson az egyik legutóbbi  filmje, a Tőrbe ejtve (Knives Out) kapcsán osztott meg a Vanity Fair által érdekes információkat. Többek között Johnson arra is felhívta a figyelmet, ami eddig mindig a szemünk előtt volt, de sokunk talán sosem gondolt bele a miértekbe. Ez pedig nem más, mint hogy ki használhatja egy filmben az Apple termékeit.

Mint Johnson által kiderült, az Apple kizárólag a jó fiúk számára engedélyezi a termékeik használatát. Ergo ezért láthatjuk, hogy némely filmekben, sorozatokban a főszereplők használnak akár egy iPhone-t, vagy Mac-et, míg a rossz fiúk egy teljesen más produktumokat nyomogatnak.

Apróság ez ugyan, de most már mi is tudjuk a miérteket. Illetve jó taktikai lépés ez, hiszen az almások ezzel is azt igyekeznek sugallni, hogy ők a jó oldalon állnak, illetve termékeiket csak a jó emberek használják.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!