Heteken belül érkezik a MacBook Air utódja

HusztiD 2018.08.16. 15:55 Mac, Pletykák 0 db 514

macbook_air_sierra_roundup

Ha minden jól megy, akkor az Apple hamarosan piacra dobhatja a MacBook Air méltó utódját. A tajvani gyártó, a Quantana nem olyan rég megerősítette, hogy hamarosan megkezdik egy új és viszonylag drága notebook gyártását az Apple részére – legalábbis erről adott hír a DigiTimes.

Korábban több forrás is megerősítette, hogy idén ősszel mutatja be az új MacBook modelleket az Apple, de eddig nem igazán hallatott magáról a téma. A jelenleg piacon lévő Air modellek több, mint 3 éve frissültek, így ideje lenne, ha az almások észbe kapnának, s frissítenék a vonalat.

Ha minden igaz, akkor a masina ezer dollár körüli áron kerül a boltok polcaira. Hogy pontosan hogyan fogják hívni az új notebookot, arról egyelőre nem tudni. Lehetséges, hogy immáron nem MacBook Air-ként fognak piacra kerülni, hanem egy teljesen új néven.

Ne feledjük, hogy a DigiTimes sokszor közöl le kétes infókat, így érdemes ezen értesüléseket is óvatosan kezelni. Már nincs sok hátra, hiszen elviekben októberben kiderül, hogy igazak-e a mostani hírek, vagy sem.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!