Az Apple alaposan berendelte a hamarosan érkező iOS készülékek Face ID komponenseit

HusztiD 2018.08.16. 13:55 iPhone 1 db 198

iphone-x-face-id

Pletykaszinten tudjuk, hogy az idei iPhone modellek, illetve a kicsivel később érkező iPad Pro tabletek egyaránt megkapják a tavalyi év folyamán bemutatkozott Face ID rendszert. Ennek kapcsán az Apple alaposan felkészült a berendeléseivel – legalábbis erre enged következtetni a Lumentum Holdings legújabb pénzügyi jelentése, akik a TrueDepth kamerarendszerhez szállítják le az úgynevezett VCSEL komponenseket.

A beszállító legutóbbi negyedéves beszámolójából kiderült, hogy sokkal jobban teljesítettek, mint ahogyan azt várták. A vállalat megerősítette, hogy egyre nagyobb kereslet mutatkozik az AR és a különféle 3D szenzorok iránt, illetve az egyik fő ügyfelük számára (Apple) is nagy mennyiségben szállítottak le komponenseket. A Face ID chipjei igen népszerűek voltak, ugyanis a piaci megoszlás 75 százalékát szállította le a Lumentum Holdings.

Pontosabb számokat ugyan nem árultak el, de azt megerősítették, hogy továbbra is erős negyedév elé néznek, hiszen jelenleg hatalmas VCSEL megrendeléseik vannak (melyek nyilván az új iPhone és iPad Pro modellekben fognak ránk visszaköszönni).

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mate - 2018.08.16. 18:59

    Berendel = magához hivat. Rosszul használod.

Szólj hozzá Te is!