Full Active LCD-t kap a 6,1 colos iPhone, viszont emiatt csúszik tovább a megjelenése

HusztiD 2018.07.30. 11:56 iPhone, Pletykák 0 db 333

2zau6e8

Pont az elmúlt napok folyamán jött a hír, mely szerint októberre csúszhat a 6,1 colos iPhone X megjelenése. Ezúttal a jól ismert, japán Macotakara közölt le új infókat, melyek egyenesen az ellátási láncból származnak, s azt állítják, hogy tovább fog csúszni a szóban lévő telefon megjelenése.

Ha igazak a mostani szóbeszédek, akkor a jó hír az, hogy az LCD kijelzőket a Japan Display fogja legyártani az Apple részére, s abból is a jobbik fajta, úgynevezett Full Active LCD panelt kapják meg. Az újabb technológia által az Apple-nek lehetősége lesz, hogy tovább csökkentse a kijelző körüli kávát. Korábbi hírek szerint az LCD-s modellnél hasonló lett volna, mint a jelenleg piacon lévő iPhone X esetében, tehát 1 mm vastag, viszont az új technológiának köszönhetően 0,5 mm-re tudják összezsugorítani.

A rossz hír viszont az, hogy pont a Full Active LCD technológia miatt fog csúszni a készülék, így ha helyesek a mostani értesülések, akkor nem októberben, hanem novemberben számíthatunk a telefon megjelenésére – akárcsak előző évben az iPhone X esetében.

Ne feledjük, ezek csak pletykák, hivatalosan a szeptemberi iPhone eventen derül fény mindenre.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!