Októberre tolódik az LCD-s iPhone X megjelenése

HusztiD 2018.07.26. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 380

idropnews_2018-iphonexplus_5Úgy tűnik az utóbbi évek folyamán, hogy nincs egy olyan év, mikor az Apple ne csúszna meg az adott évi iPhone modellekkel. Előző év szeptemberében mutatta be a vállalat az iPhone X-et a nyolcas modellekkel karöltve. Az utóbbi telefonok még ugyanebben a hónapban megjelentek, azonban a csúcsmodellre két hónapot kellett várni.

Ezúttal a Morgan Stanley egyik jól ismert elemzője, Katy Huberty hallatott legújabb elképzeléseiről. Az elemző szerint az Apple gyártási nehézségekbe botlott a 6,1 colos LCD-s telefonnal, így esetlegesen elképzelhető egy 6 hetes csúszás. Amennyiben jól számol a szakértő, akkor nagyjából október végére érkezhet meg a készülék.

Katy szerint az Apple-nek pont a kijelző miatt akadnak nehézségei – mondjuk erről az utóbbi időben több forrás is beszámolt, hogy sokkal nehezebb az új formatervhez legyártani egy megfelelő minőségű LCD panelt, mint OLED-et. Apropó, OLED… Az 5,8 és a 6,5 colos telefonok elviekben szeptemberben érkeznek, ott egyelőre nincsenek gyártási nehézségei az Apple-nek.

Hogy végül biztosra vehetjük-e a csúszást, vagy sem, azt csak a szeptemberi iPhone eseményen tudhatjuk meg. Reméljük, hogy idén azért sikerül az almásoknak kellőképp felkészülniük, hogy még véletlenül se legyen csúszás, de hamarosan meglátjuk, hogy igaza volt-e Katy-nek, vagy sem.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!