Egyelőre csak a 2018-as iPhone modellekhez csomagolja a 18W-os USB C adaptert az Apple

HusztiD 2018.07.25. 11:56 Egyéb, iPhone 0 db 408

apple-18-w-charger

Napokkal ezelőtt jött a hír, hogy az Apple a 2018-as iPhone modelleket immáron egy 18W-os, USB C adapterrel szereli. Most, hogy kicsit közelebb kerültünk a szeptemberi iPhone bemutatóhoz, a japán Macotakara egy új hírről számolt be, mely alapján a szóban forgó adapter egészen limitált lesz.

Ha helyesek az oldal értesülései, akkor az új 18W-os USB C adaptert csupán az új iPhone modellek mellé csomagolja az Apple. Jelenleg rendelkezésre álló információk alapján külön nem lesz megvásárolható, ellenben az Apple többi kiegészítőjével. Jó hír viszont, hogy a harmadik fél gyártók kihasználhatják a Lightning C48B chip adta lehetőségeit a jövőben, így a MFi program által hasonló adapterek érkezhetnek.

Mi egyébként azt sem tartjuk kizártnak, hogy csupán néhány hónapig lesz limitált az új adapter. Lehetséges, hogy gyártási nehézségek miatt nem lesznek külön megvásárolhatók egyelőre, de a későbbiek folyamán szinte biztos, hogy opcionálisan is megvásárolható lesz a 18W-s adapter. Kérdés csak az, hogy mennyi ideig?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!