Kisebb gondok adódtak az iPhone 8 Plus modellek gyártásával

HusztiD 2018.03.16. 13:55 iPhone, Pletykák 0 db 308

iphone8colors

Az a hír járja, hogy problémák adódtak az iPhone 8 gyártási folyamataival a Wistron egyik kínai gyárában – legalábbis erről számolt be a Digitimes. A jelenleg rendelkezésre álló hírek alapján a gyártó nem az Apple által jóváhagyott alkatrészeket használt a telefon összeszerelésénél, emiatt az Apple vizsgálatot indított és két hétre függesztették a Wistron gyártását.

A hír hallatára a gyártó egyből megcáfolta, hogy mindez igaz lenne, az Apple pedig nem nyilatkozott. Mivel a Digitimes számolt be a mostani infóról, így érdemes megjegyezni, hogy az oldal sokszor közöl le fals információkat, így egyelőre nem tudott, hogy mekkora a mostani hír valóságalapja. Mindenesetre ha igazak a információk, akkor bizony március folyamán nem fog iPhone 8 Plus modelleket gyártani az almások partnere.

Érdemes szintén megjegyezni, hogy az iPhone 8 Plus 80 százalékát a Foxconn gyártja le, míg a maradék 20-at a Wistron, így ha bármilyen valóságalapja van a mostani beszámolónak, akkor feltehetően nem lesz nagy kihatással a két hetes állás. Egyébként az sajnos nem derült ki, hogy milyen alkatrészekkel lehetett a probléma, amiért most az egész folyamat állhat a Wistron-nél.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!