Kiszivárgott videón az iPhone X beütésű iPhone SE 2

HusztiD 2018.03.16. 10:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 2 hozzászólás 1 805

iphone-se-2

A japán Macotakara figyelt fel egy új Weibóra feltöltött videóra, amin elviekben a második generációs iPhone SE látható. Korábban számos pletykát olvashattunk a telefonról, de az utóbbi hetekben nem igazán hallatott magáról. A mostani felvételben pedig egy iPhone X-szerű iPhone SE 2 látható.

Magában a videóban első ránézésre egy iPhone SE tekinthető meg, azonban hamar kiderül, hogy mégsem egy szokványos SE látható rajta. Ha alaposan megfigyeljük, akkor észrevehetjük, hogy itt is Face ID-val történik a feloldás, valamint a hátlapon látható, hogy a szintén iPhone X-ből megismert vertikális dupla kamerás kialakítás kapott helyet.

Fontos megjegyezni, hogy a kínai Weibóra mindig felkerül valamilyen érdekesség, de legtöbbször nem a valós termékek láthatóak rajta. Maga a telefon nagyon jól nézne ki, azonban nem hisszük, hogy egy ilyen készüléket mutatna be az Apple. Az iPhone SE eredetileg azoknak készült, akiknek bőven elég a 4 colos kijelzőméret, valamint nem szeretnének egy vagyont költeni a telefonra. Ha az Apple az iPhone SE 2-be is integrálná a TrueDepth kamerarendszert, plusz a hátlapi dupla szenzort, akkor bizony éppen nem nevezhetnénk belépőszintű telefonnak, így úszna az egész koncepció.

Mivel az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról az iPhone SE 2, így kérdéses, hogy mi lesz vele. Az első generációs telefont két évvel ezelőtt dobta piacra az Apple, így a korábbi várakozások alapján most, márciusban kellene bemutatniuk az almásoknak, de erről egyelőre nem szólnak a hírek.

Ti mit szólnátok hozzá, ha az Apple mégis egy ilyen iPhone SE 2-t dobna piacra?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Sagara - 2018.03.16. 14:33

    Ez egy mega fake videó, nehogy valaki bedöljön neki!

  2. g - 2018.03.16. 14:50

    Nem elég vastag, és még a kamera is ocsmány mint az X -en

Szólj hozzá Te is!