Kell ennél menőbb és egyben praktikusabb autós kiegészítő?

HusztiD 2018.03.13. 17:55 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek Kell ennél menőbb és egyben praktikusabb autós kiegészítő? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 2 696

maxresdefault1

Ha sokat kocsikáztok, akkor bizonyára ti is szembetaláltátok magatokat azzal a problémával, hogy voltaképp milyen kiegészítőt vásároljatok, mely hasznotokra lehet. Szerencsénk volt, s az iDokitól kaptunk három darab remek Baseus terméket, hogy leteszteljük, majd megosszuk róla a véleményünket.

Fontos tudni, hogy az első két terméknek az újabb iPhone készülékkel rendelkező felhasználók fognak örülni, ugyanis képesek az indukciós töltésre – természetesen aki korábbi készülékkel rendelkezik, annak szintén remek megoldás lesz. Mióta az Apple bevezette a Qi eljárást, személy szerint én jobban szeretem vezeték nélküli tölteni a telefont, ugyanis addig sem koptatom a Lightning portot. Nyilván tudjátok ti is, hogy mennyire könnyen képes kikopni egy Lightning port, így én azt vallom, hogy ha nem muszáj, akkor ne erőltessük – főleg ha van könnyebb megoldás.

Baseus Big Ears autós tartó – indukciós töltő

Kezdjük rögtön a legegyedibb termékkel. Első ránézésre nem sokan mondanánk meg, hogy ez egy autós kiegészítő, pedig igen. A Big Ears egy olyan autóba szánt telefontartó, amely képes közben a vezeték nélküli töltésre. Magát a kiegészítőt pedig két helyre helyezhetjük fel. Ha az autónk műszerfalára szeretnénk, akkor egy erre alkalmas, viszonylag sík felületet ajánlunk, ahová felragaszthatjuk a kiegészítőt. Ez így egy egészen egyedi megjelenést ad, ezen felül pedig senki sem fogja tudni, hogy mi célt szolgál. A második megoldás, ha lecsavarozzuk a termék talpát, akkor azt követően a kis csipesze által a szellőzőrácsok közé rakhatjuk.

AE212-In-Car-28

A Big Ears-ben egyébként egy nagyon erős mágnes van, amely úgymond megfogja a telefon, de mellette a töltőpad szélei gumírozott kialakítást kaptak pont azért, hogy ne csússzon le a telefon. A dobozban van egy kis bőr Baseus biléta/matrica, melyet ha felragasztunk a telefon hátlapjára, akkor garantált, hogy még vészfékezéskor sem fog leesni a telefonunk. Első ránézésre félő lehet használni, de amennyiben az utasításnak megfelelően alkalmazzuk, akkor igazából félni valónk nincs, a telefon nem fog véletlenül sem leesni, végeredményben pedig egy egészen egyedi, kicsit talán futurisztikus indukciós töltésre képes tartónk van a kocsink műszerfalán.

A csomagban nem csak maga a pad található meg, hanem a gyártó mellékel hozzá egy szivargyújtós töltőadaptert, valamint egy egy méter hosszú USB – microUSB kábelt. Magát a vezetéket pedig a töltőpad alján lehet csatlakoztatni, ha ügyesen elvezetjük a vezetéket, akkor igazából nem igazán lesz észrevehető.

AE212-In-Car-16

Aki egy igazán egyedi és futurisztikus kiegészítőre vágyna, annak kihagyhatatlan lesz ez a termék! A kiegészítőt 12 990 Ft-ért vásárolhatjátok meg egyenesen az iHungary Webshopjából.

Baseus Gravity autós tartó – indukciós töltő

Megmondom őszintén, hogy nekem ez nyerte el leginkább a tetszésem, de lehet azért, mert kicsit régimódibb vagyok. Itt lényegében egy hagyományos kinézetű autós tartóról beszélhetünk, ám ez szintén támogatja az indukciós töltést, akárcsak a Big Ears. A különbség, hogy itt nincs opciónk ragasztásra, itt csupán a ventilátor rácsok által szerelhetjük fel magát a kiegészítőt.

Original-Baseus-Gravity-Air-Vent-Car-Mount-360-Degree-TPE-Rotation-Holder-Widely-Applicable-to-Mobile.jpg_640x640

Meg kell azt is hagyni, hogy egészen ötletes mechanikát pakoltak ebbe a kis szerkezetbe. Amint a telefont belehelyezzük, akkor a kiegészítő alján lévő tartó pár centit leereszt, ezzel pedig összehúzza az oldalsó rögzítőket. Igazából mondhatjuk úgy is, hogy a telefon súlyára reagálva (innen ered a termék neve is) kellő biztonsággal fogja be a telefonunkat, így ameddig ki nem vesszük, addig nem is fog kirepülni. Még vészfékezéskor sem.

Érdemes megjegyezni, hogy a csomag egy kicsit szegényesebb az előző termékhez képest. Itt magát a terméket kapjuk meg, ami mellé szintén jár egy egyméteres kábel, azonban sajnos adapter nem, így arról nekünk kell külön gondoskodnunk.

p043100-r021127675-parent_595__1

A Gravity azoknak lesz jó választás, akik szeretik a hagyományos autós telefontartókat, ugyanakkor az indukciós töltést is szeretnék megtartani. Méretileg pedig 4 coltól 6,5-ig bármilyen telefont képes befogadni. A kiegészítőt 12 990 Ft-ért vásárolhatjátok meg egyenesen az iHungary Webshopjából.

Baseus iPad tartó hátsó üléshez

Ez egy megint nagyon érdekes termék, aminek nem mi, hanem a hátsó utasaink fognak leginkább örülni – főleg, ha hosszú útra megyünk. Lényegében ez egy olyan kiegészítő, amelyet az üléseink fejtámláinál lévő fém rudakra/csövekre fogathatunk fel. Ha ezzel megvagyunk, majd az iPad-et is elhelyeztük, akkor már-már olyan érzésünk lehet, mintha egy olyan felsőbb kategóriás autót vezetnénk, amiben alap felszereltség egy hátsó kijelző.

Baseus-Backseat-Mount-Car-Holder-For-iPhone-7-iPad-Samsung-S8-Tablet-360-Degree-Back-Seat.jpg_640x640

A Baseus hivatalos információi alapján 14 és 18 centiméteres a maga a befogató kapacitása, így a legtöbb autó fejtámlájához megfelelő lesz. Ha pedig azt nézzük, hogy mekkora készülékeket pakolhatunk bele, akkor a leírások alapján 4,7 colos mérettől 12,9 colosig bármi megállja a helyét.

Maga a kiegészítő egészen jó minőségű, így a tabletet is képes úgy megtartani, ahogyan beállítjuk, nem fog elállítódni a kisebb döccenésektől. Természetesen kedvünkre állíthatnak rajta a hátsó utasok, ahogy számukra kényelmes. A kiegészítőt 9 990 Ft-ért vásárolhatjátok meg egyenesen az iHungary Webshopjából.

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában, továbbá az ország minden pontjáról futárszolgálat segítségével. Amennyiben az akcióval kapcsolatos felmerülő kérdésed van akkor nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felvehetitek velük a kapcsolatot: www.idoki.hu.

Apropó, az iHungary Webshopjában is találhattok Baseus termékeket, valamint számos egyéb kiegészítőt, így érdemes lesz ide is ellátogatnotok. A webshopban folyamatosan feltöltésre kerülnek a további újdonságok.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!