KGI: naponta csupán tízezer iPhone X legyártására képes az Apple

HusztiD 2017.09.18. 15:55 iPhone 0 db 269

iphonex

A KGI szakemberei érdekes infókat osztottak meg a napokban bemutatott iPhone X-et illetően. A telefon bejelentése előtt voltak pletykák, melyek alapján hiánycikknek minősül majd az új telefon, azonban a legújabb számítások alapján erősen limitált mennyiséget tud csak legyártatni az Apple.

Amennyiben igazak a mostani infók, akkor napi szinten nagyjából 10 ezer darab iPhone X-et tudnak leszállítani a gyártószalagról az almások. Az infók alapján pont ezért nem készült belőle arany szín sem, mivel a fekete és fehér modellek legyártása is komoly gondot okoz az Apple-nek, így nem bővítik plusz egy színnel a választékot. Viszont a leendő iPhone 8 és 8 Plus tulajoknak jó hír az, hogy az iPhone 8 három színben elérhető.

Ebből kiindulva nem csoda, hogy az Apple november elejei megjelenést tűzött ki a telefonnak. Korábban számos szóbeszéd volt már róla, hogy gyártási nehézségekkel küzdenek, ami most hivatalosan beigazolódni látszik. Mindenesetre mi reméljük, hogy novemberre sikerül egy nagyobb készlettel előállniuk, hogy ne kelljen ezen felül hosszabb heteket várni.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!