Két éven belül az LG is beszáll az OLED gyártásba

HusztiD 2017.09.18. 13:55 Egyéb, iPhone 0 db 164

iphone-8-nodus

Az utóbbi időszakban kiderült, hogy kizárólag a Samsung gyártja az iPhone X OLED paneljeit. Ezzel kapcsolatosan még a KGI elemzője, Ming-Chi Kuo és megosztotta véleményét, hiszen a telefon drágasága a Samsung-tól is nagyban függ, mivel drága árakkal dolgoznak az Apple-nek.

Korábban voltak pletykák, mely szerint az idei évi telefonkhoz a Samsung mellett az LG lesz a második számú OLED gyártó, de ez valamiért nem jött össze. Most a meg nem nevezett informátorok állítják, hogy az Apple és az LG közel állnak az üzlet megkötéséhez, melynek keretein belül 2019-től már ők is ugyanilyen paneleket gyártanak az almások részére.

Pontos infókat nem tudni a részletekről, hogy mennyi panelt szállíthat le az LG. Feltehetően 2019-től is a Samsung lesz az Apple fő beszállítója, az LG pedig kevesebb megrendelést kaphat. Viszont annyiból számukra is kedvező lehet a hír, hogy ha az almásoknak már két beszállítójuk lesz, akkor egy sokkal jobb, versenyképesebb árajánlatot kapnak. Ebből kiindulva a Samsung kénytelen lesz csökkenteni az Apple számára.

Addig pedig mi, iPhone felhasználók kénytelenek leszünk a Samsung technológiájával beérni. Reméljük, hogy nem lesz okunk a panaszra a megjelenést követően, hiszen az OLED meglehetősen feltornázta az iPhone X eladási árát.

Információ! Ne feledjétek, a nyolcadik születésnapját ünneplő iDoki hatalmas kedvezménnyel állt elő, melyet egészen szeptember végéig vehettek igénybe. Bővebb részleteket itt találhattok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!