Továbbra is szárnyal az Apple; jóformán már mindent tudunk az iPhone 8-ról – mi történt a héten?

HusztiD 2017.08.05. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 271

Egyre jobban közeledünk az iPhone 8 bemutatójáig, így egyre több infók derülnek ki róla. Az elmúlt napokban lényegében erről szóltak a hírek, de azért voltak egyéb érdekességek egyaránt.

maxresdefault

2017 Q3: továbbra is jól megy a szekér az Apple-nek

Kedden késő este sikeresen lezajlott az Apple aktuális, harmadik negyedéves pénzügyi konferenciája, ahol beszámoltak hogy hogyan teljesítettek az április elejétől június végéig tartó időszakban. Korai elemzői számítások igencsak megoszlottak az Apple-t illetően, de végre megkaptuk a hivatalos számokat, hogy hogyan zárták a legutóbbi három hónapot.

applemoneyhero

Bővebben itt.

Ex-Google vezető: éveket ver az iPhone kamerája a konkurens Androidos készülékekére

A Google egyik korábbi alelnöke, Vic Gundotra osztott meg egy nagyon érdekes és egyben sokat vitatott posztot. Az történt ugyanis, hogy az elmúlt napokban étterembe ment családjával, majd az iPhone 7 Plus készüléke segítségével remek képeket lőtt gyermekeiről, amiről nem sokkal később beszámolt egy Facebook posztban.

iphone-7-camera-system-h1

Bővebben itt.

Újabb infódömping az Apple-től az iPhone 8-ról

Jóformán hihetetlen, hogy mennyi információ szellőzik ki a szeptemberben bemutatásra kerülő iPhone 8-ról. Először a hét elején tudhattuk meg, hogy lényegében hogyan néz ki az új csúcsmodell, majd tegnap azt is, hogy mégsem lesz a kijelzőbe ágyazva a Touch ID. Ezúttal egy Guilherme Rambo nevű Twitter felhasználó talált új érdekességeket a HomePod szoftverében, melyek újabb funkciókról árulkodnak.

iphone-8-forbes

Bővebben itt.

Egyre nagyobb lelkesedésnek örvend az iPhone az Androidosok körében

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) által készült egy új felmérés az előző negyedévet illetően, ami az áprilistól júniusig terjedő időszakot foglalja magában. A számokból látszik, hogy még mindig nagy népszerűségnek örvendenek az iPhone 7 modellek, valamint a droidosok nagyobb mértékben váltanak az Apple telefonjára – sajnos mindez az amerikai piacon mondható el, ugyanis csak ide terjed ki az új kutatás.

iphone-7

Bővebben itt.

2018-tól ingyen függetleníthetjük az iPhone-okat a magyar szolgáltatóknál

Nem olyan régen hivatalosan kiderült, hogy októbertől módosulni fog az elektromos hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény. Nem csak számunkra, hanem más készülékkel rendelkező felhasználóknak szintén jó hír, hogy ennek berkein belül a szolgáltatók díjmentesen függetlenítik a telefonjainkat 2018. január elsejétől.

iPhone-7

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején felmerült, hogy Siri alapú iPhone okosdokkolón dolgozik az Apple, valamint jött a hír, hogy jövőre már nem csak a Samsung gyártja az iPhone OLED kijelzőit. Időközben az Apple titkon kiszellőztette az iPhone 8 újdonságait, majd jött egy újabb hír, mely szerint a Facebook is okoshangszórón dolgozik. Apropó, a Spotify már túl van a 60 millió előfizetőn.

iphone-mosaic

A hét második felében sem unatkoztunk, ugyanis elsőnek kiderült, hogy immáron 1,2 milliárd iPhone-t adott el az Apple, ami után egy érdekes okosszemüveges szabadalomról olvashattunk. Végezetül pedig újabb nagyszerű Szikla és Siri videót adott ki a kaliforniai vállalat, majd megtudhattuk, hogy a TSMC már gőzerővel gyártja az iPhone 8-ban helyt kapó A11-es processzorokat.

Ezek voltak a harmincegyedik hét legérdekesebb történései és hírei. Esélyes, hogy jövő héten újabb bétákat ad ki az Apple, valamint szinte biztosan olvashatunk még újabb érdekességeket is az iPhone 8-ról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!