Félig-meddig hivatalos?! Nem lesz kijelzőbe ágyazott Touch ID az iPhone 8-ban

HusztiD 2017.08.02. 17:55 HomePod, iPhone, Kiemelt hírek 1 db 868

forbes-iphone-8-1

Csak úgy izzik a forródrót az iPhone 8 körül, ugyanis a napok folyamán volt egy olyan eset, hogy az Apple véletlenül megszellőztette a HomePod szoftverében, hogy milyen újdonságokkal érkezik a csúcsmodell. Most szintén Steven-Troughton Smith fejlesztőnek sikerült újabb felfedezéseket tennie a szoftverben, melyek újabb érdekes dolgot árulnak el a hamarosan bemutatásra kerülő okostelefonról.

Sajnos ezúttal rossz hírünk van, ugyanis a fejlesztő felfedezései szerint nincs nyom arra, hogy az Apple a kijelzőbe ágyazná a Touch ID-t. Korábban volt arról egy szabadalom, hogy az almások egy úgynevezett ultrahangos letapogatós módszerrel ágyaznák a panel alá a szenzort, de Steven szerint erre semmilyen bizonyíték nincs a kódsorok között. Szerinte ebből az újdonságból kimarad az idei évi modell, talán majd jövőre.

Viszont ami jó hír, hogy lesz érintésre ébredő kijelző. Android tulajoknak ismerős lehet ez a funkció, ami lényegében azt a célt szolgálja, hogy ha kétszer egymás után megérintjük a kijelzőt, akkor a telefon életre kell. Nagyjából hasonló ez, mint ami a korábbi iPhone modelleknél bemutatkozott ‘raise to wake’ funkció, csak kicsit másabb. Ezen felül még a status bar is változni fog az új telefonon, ami a fejlesztő szerint egy sokkal komplexebb és szebb dizájnt rejt magában.

Most már nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit mutat be másfél hónap múlva az Apple. Szerintetek valóban olyan lesz a telefon, mint amiről az utóbbi napok hírei szólnak?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2017.08.04. 20:37

    Ha már ennyit beszèltetek arról, hogy a kijelzôben lesz, ennek a “nem” pènzèhes cègnek az èrzèkelôje, akkor intézzètek el, mert így nagyon cikik az eddigi íràsok!

Szólj hozzá Te is!