Már a Facebook is HomePod riválison dolgozik

HusztiD 2017.08.02. 11:56 Egyéb, HomePod 0 db 104

homepod_display_full.jpg.og

Nagyon úgy fest a dolog, hogy a Samsung után a Facebook is nagy érdeklődést mutat az okoshangszórók iránt. A DigiTimes legutóbbi beszámolója szerint a közösségi hálósok egy olyan új okoshangszórón dolgoznak, aminek funkciói túlmutatnak a HomePod-én, valamint egy 15 colos kijelzővel rendelkezik, amit az LG fog számukra legyártani.

Amennyiben igazak a mostani szóbeszédek, akkor a Facebook a Pegatronnal fogja legyártatni ezen kiegészítőket. A gyártó neve ismerős lehet, hiszen az Apple számára a Foxconn mellett ők is iPhone összeszerelésre szakosodtak. Az Ázsiából származó infók alapján a Facebook még biztosan nem dobja piacra a következő év első felében, csupán azután, de ennél pontosabb infókkal nem szolgáltak.

Érdekes egyébként, hogy az olyan nagyvállalatok, mint az Apple, Samsung vagy Facebook ekkora potenciált lát az okoshangszórókban. Ha azt nézzük, akkor a piacon számos ilyen kiegészítő található meg, így igazán nagyot kell az óriásoknak alkotniuk, hogy kiemelkedőek legyenek az új termékeik. A HomePod egyébként az idei év végén jelenik meg az első körös országokban, hozzánk feltehetően már csak jövőre érkezik.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!