Ikonikus pajta is helyt kapott az Apple Parkban!

HusztiD 2017.07.14. 10:25 Apple, Videók 0 db 156

maxresdefault

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy hónapról hónapra érkeznek új drónvideók a teljes Apple Parkról. Az utóbbi pár hónap alkalmával viszont látványos fejlődésen esett át a főépület és a különféle melléképületek, hiszen jóformán kívülről már minden a végső állapotába került, csupán a belső munkálatok váratnak magukra.

Ezek mellett természetesen azt is megpillanthatjuk, hogy egyre zöldebb maga a park, hiszen tavasz óta folyamatosan megkezdődött a parkosítás. A legújabb, Matthew Roberts által készített drónvideóban számos apró újdonságot láthatunk: a Steve Jobs előadóterem, melynek üvegeiről végre lekerültek a fóliák, így korlátozottan bepillanthatunk, vagy ott van például egy ikonikus pajta is a területen, ami szintén egyedi hangulatot kelt.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei évben készül el teljes mértékben. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!