Az Apple csendben elérhetővé tette a 32GB-os iPhone 6-ot

HusztiD 2017.03.07. 13:55 iPhone 0 db 748

iphone-6-gold

Úgy tűnik, hogy az Apple kiad egy újabb iPhone 6 modellt 32GB háttértárral. A kaliforniaiak még 2014 szeptembere folyamán dobták piacra az iPhone 6 telefonokat, melyek 16/64/128 GB-os kivitelben voltak megvásárolhatóak.

A hír érdekessége, hogy ezúttal elérhetővé tették a 32GB-os modellt arany színben, az ázsiai országokban. Az Amazon indiai oldalán pedig szintén felbukkant a telefon, azonban ott már asztroszürkében csaphatunk le rá limitált ideig.  Nem tudni, hogy miért csak ebben az a két kivitelben kapható, illetve hogy lesz-e később több színben a 32-es készülék. További érdekesség, hogy egyelőre csak az ázsiai szolgáltatóknál érhető el az újra kiadott iPhone 6, s nem tudni, hogy több országban újra bevezetik-e.

Érdekes viszont, hogy a telefon drágább, mint az iPhone SE, így kérdéses lesz, hogy mennyire fogják venni az emberek. Tudni illik az SE hardveresen a 6s-sel ér fel, viszont kijelzőméretben 0,7 colt írhatunk a mezei hatos javára, így inkább a kijelzőméret lehet a mérvadó az új vásárlók számára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!