Vezet az Apple és a Beats az amerikai felhasználók körében

HusztiD 2022.02.15. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek 0 db 158

Nagyon nagy népszerűségnek örvend az AirPods széria, mióta az Apple bemutatta az első generációs modellt még anno 2016-ban. Azóta teltek az évek, folyamatosan bővült a felhozatal, valamint a Beats fülesekkel egyaránt újabb termékeket mutattak be a kaliforniaiak.

A Statista jóvoltából készült egy új felmérés, melyben azt vizsgálták, hogy milyenek voltak a piacon a megoszlások 2021-ben. Fontos megjegyezni, hogy nem teljesen átfogó a kutatás, ugyanis Amerikához mérten csupán 4 220 embert kérdeztek meg arról, hogy milyen fülest használnak.

Talán nem meglepő, ha azt mondjuk, hogy toronymagasan vezet az Apple, azonban ha hozzáadjuk a Beats eladásokat is, akkor egyértelműen látszik az egyeduralmuk. Az AirPods szériának 34,4 százalékos a megoszlása, míg a Beats további 15,3 százalékot hoz a közösbe.

Harmadik legnépszerűbb márka a Bose volt 12,5 százalékos megoszlással, melyet a Samsung követ a negyedik helyen 12,2 százalékkal. Az ötödik és hatodik helyen lévő JBL és Sony párosa egyaránt 11,4 százalékos megoszlást ért el, amelyet a Skullcandy követ 8,4 százalékkal, amit végül az LG zár 7 százalékkal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!