December 15-én érkezik a Super Mario Run

HusztiD 2016.11.16. 11:57 App Store, iOS, Játékok 0 db 519

h2x1_smartdevice_supermariorun

A Nintendo még a szeptemberben megrendezett iPhone 7 eventen jelentette be, hogy hamarosan megjelenik az App Store-ban első igazán nagyágyújuk, a Super Mario Run. Pontos részleteket akkoriban még nem osztottak meg a nagyérdeművel, csupán annyit tudhattunk, hogy még idén befut kedvenc vízszerelőnk.

Tegnap este egy sajtóközlemény alkalmával kiderült, hogy maga a játék egy hónap múlva, december 15-től lesz elérhető az App Store-ban. A Super Mario Run-t ingyenesen tölthetjük le, ami által 3 módot próbálhatunk ki, azonban aki mindent fel szeretne oldani, annak bizony 9,99 eurót kell fizetnie, amivel minden módot felold. A hivatalos közlemény szerint egyszer kell csak fizetni, több rejtett alkalmazáson belüli vásárlásra nem lesz lehetőség.

A Super Mario Run egyelőre App Store exkluzív lesz, s mi kíváncsian várjuk, hogy mekkora sikert arat vele a Nintendo. Korábban már ugyan kiadták a Miitomo-t, de annyira nagy sikereket sajnos nem arattak vele, de remélhetően Mario szebb köröket fog futni iOS-en.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!