Phil Schillernek hála ígéretes fejlesztések tapasztalhatóak az App Store-ban

HusztiD 2016.03.04. 06:10 Apple, iOS 0 db 245

img_6118

Tavaly december folyamán történt egy aprónak ugyan nem nevezhető, fontos változás az Apple vezetőségében. Az App Store szekcióért korábban Eddy Cue volt a felelős, azonban helyét Phil Schiller vette át, akitől ígéretes változásokat vártak az almások. Azóta lassan eltelt 3 hónap, de már észrevehetőbb újításokra figyelhettünk fel, ha elég szemfülesek voltunk.

Mióta Phil van, azóta egyre naprakészebbek a szekciók. Egyik ilyen például a legújabb alkalmazások frissítései menüpont, amit a főoldalon találhatunk. Nem olyan régen még egy tweetet is közzétett a vezető, aki arra adott következtetést, hogy hamarosan még több változás éri az App Store-t, azonban egyelőre nem tudni, hogy mégis milyen újdonság(ok)ra számíthatunk.

Korábban az volt a bevett szokás, hogy minden héten csütörtökön érkeztek meg a már említett legújabb alkalmazások frissítései. Amióta Phil van, azóta sokkal gyakrabban történik meg, így a felhasználóknak már nem kell hozzászokniuk az egy hetes ciklusokhoz. Ez természetesen nem csak a felhasználóknak, de a fejlesztőknek egyaránt kedvez, hiszen általa sokkal többet szerepelnek kiemelve az alkalmazásaik az App Store-ban.

Phil tweetje alapján ez még csak a kezdetre adhat utalást és mi kíváncsian várjuk, hogy mégis milyen újdonságokat találnak ki a jövőben. Nem mellesleg az elmúlt hetek folyamán a tvOS App Store-jába egyaránt eljött a videós előnézet funkció, ami még inkább emel a felhasználói élményen. Várjuk tehát a további fejlesztéseket Phil!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!