Ezek a dupla kamerás technológia előnyei

HusztiD 2016.02.23. 14:17 Egyéb 2 hozzászólás 667

corephotonics

A Mobile World Congress keretein belül a CNET csapata csinált egy videót a Corephotonics legújabb dupla kamerás technológiájáról. A vállalatnak hasonló az eljárása, mint ami az LinX-é, akiket az előző év folyamán vásárolt fel az Apple. Az alábbi rövid videóból megtudhatjuk, hogy mégis mi értelme van, ha dupla kamerával lesznek a jövőben felvértezve a telefonok.

Ugyebár mostanában egyre többet olvashatunk a dupla kamerás megoldásról. Igazából egy rakás előnnyel jár, s nem olyan régen még egy eléggé ütős szabadalomról is olvashattunk, melyet ha a sikerül az Apple-nek megvalósítania, akkor bizony övék lesz a legjobb kamera, amit egy okostelefonba rakhatnak. Érdemes egyébként az alábbi videót megnézni, hogy milyen előnyökkel jár egy ilyen technológia bevezetése:

A pletykák szerint nem kizárt, hogy az iPhone 7 Plus egyik újdonsága a dupla kamera lesz. Erre azért még ne vegyünk mérget, azonban abban szinte biztosak lehetünk, hogy az elkövetkezendő években ez lesz a trend a gyártók között. Összességében sokkal szebb, valósághűbb és részletesebb képeket készíthetünk a jövőbeli, dupla kamerás okostelefonjainkkal.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Jani - 2016.02.23. 23:56

    Akkora újdonság?!
    A HTC ONE M8-ba 2 kamera van! Eszméletlen képet csinál és egy rakat dolgot lehet vele utána csinálni.
    Imádom az almát,nekem az van,imádnám a 2 kamerát…de nem új…

  2. Patrick - 2016.02.24. 12:35

    Az a baj hogy ha az Apple felvet egy tervet, akkor azt 2-3 évig tesztel, fejleszt, pontosít.. (Lásd Apple Watch) és ha ezt a konkurencia megtudja, akkor ő egyből bele is pakol az új telefonjába, kb 3 hónap tesztelés után. Es ezert tűnik úgy, hogy az adott újítás nem Apple “találmány” :) pedig a dupla kamerát pont hogy az iPhone 6 idejében rebesgették külföldi cikkek.

Szólj hozzá Te is!