Az iPhone 7 Plus kamerái miatt perlik az Apple-t

HusztiD 2017.11.16. 13:55 Apple, Egyéb, iPhone 0 db 381

IMG_2589-780x418

Az Apple már megszokhatta, hogy jóformán mindenért perlik őket. Ezúttal sem történt másképp, hiszen egy izraeli startup, a Corephotonics perelte be a kaliforniai vállalatot, ugyanis szerintük több szabadalmat sértettek meg már tavaly, az iPhone 7 Plus dupla kamerájával.

A startup vezérigazgatója, David Mendlovic állítása szerint többször megpróbálta elérni az Apple-t együttműködés céljából, de sikertelenül. Erre fel nem volt más választása, mint perre vitte az ügyet, ugyanis az állításuk szerint összesen négy szabadalmat sértett meg a kaliforniai vállalat. Mi több, nem csak az iPhone 7 Plus modelleknél, de az összes többi, dupla kamerával szerelt telefonjaiknál fennáll a szabadalomsértés.

A Corephotonics több szabadalmat védetett le 2013 novembere és 2016 júniusa között. Az iPhone 7 Pluszt 2016 szeptemberében dobta piacra az Apple, melyet számos szabadalomsértéssel vádolnak. Hogy mi lesz a pereskedés végkimenetele, az még nem tudott, hiszen akár hosszú évekig is eltarthat, mire sikerül a feleknek zöld ágra vergődniük.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!