Immáron 60 pénzintézet támogatja az Apple Pay-t

HusztiD 2015.02.05. 15:46 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 369

apple-pays-growth-curve-the-ramp-will-take-time

Az iOS 8.1-gyes rendszer megjelenésével karöltve elrajtolt az Apple Pay szolgáltatás, amelynek köszönhetően a telefonjaik által vásárolhatnak az emberek. Ez egyelőre csak Amerikában érhető el, a pletykák szerint márciusra már Kanadában, míg az idei év első felében akár még Angliában is elindulhat. Az Apple mobil fizetési szolgáltatása eddig nagy bizakodásra ad okot, hiszen a múltheti konferencia után érdekes adatok derültek ki az Apple Pay-t illetően.

Az elmúlt hetek során már sorra hallhattuk, hogy mely intézetek csatlakoztak az Apple-höz, most viszont egy újabb csokornyi partnert találtak. Ezúttal 15 újabb bank és pénzintézet állt be az Apple mellé, így azoknak száma már meghaladja a 60-at. Ezúttal az alábbi intézetek álltak be az almások mellé: Alliant Credit Union, Altra Federal Credit Union, Andrews Federal Credit Union, BBVA Compass, BECU (Boeing Employees’ Credit Union), Ent Federal Credit Union, F&A Federal Credit Union, Fifth Third Bank, First Niagara Bank, First Tech Federal Credit Union, Golden 1 Credit Union, INOVA Federal Credit Union, Savings Bank of Danbury, Star One Credit Union, Uwharrie Bank.

Az elkövetkezendő hónapok folyamán nyilvánvalóan tovább fognak bővülni mind az intézetek és a támogatott országok száma. A kérdés viszont még mindig az, hogy hozzánk eljut-e valaha, ha igen, akkor mennyit kell rá várnunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Pintyo - 2015.02.06. 00:37

  8.1-gyes
  Uristen….
  Tovabb nem is olvasom!
  A Silany Firkaszoktol semmit nem gyulolok jobban!!!

 2. :) - 2015.02.06. 10:13

  *firkászoknál

 3. Pintyo - 2015.02.06. 14:32

  Így van, így helyes!

Szólj hozzá Te is!