Bale visszamondta a Steve Jobs szerepet

HusztiD 2014.11.04. 10:22 Apple, Egyéb, Steve Jobs 3 hozzászólás 282

Apple Jobs

Nagyon kavarodnak most a dolgok a hivatalos Jobs film körül, ugyanis az elmúlt hetek, illetve hónapok folyamán temérdeknyi információt olvashattunk ennek kapcsán. Elsőnek kiderült, hogy David Fincher helyett Danny Boyle rendezi a filmet, ahol DiCaprio lesz a főszereplő. Ezek után nem is olyan sokkal pedig már-már biztosra vette mindenki, hogy Christian Bale játssza majd az ikonikus vezérigazgatót, de erre azonban nem fog sor kerülni.

A Hollywood Reporter legfrissebb információi alapján a színész ejti a szerepet. Ha igazak az értesülések, akkor Bale elég komolyan elgondolkodott, majd mérlegelte a dolgokat. Végül arra az elhatározásra jutott, hogy visszamondja a főszerepet, hiszen saját maga szerint nem ő a megfelelő ember erre a szerepre.

Hogy mi lesz végül a film sorsa, azt egyelőre nem tudni. Hónapok óta húzódik már a megfelelő főszereplő keresése, de eddig sikertelenül jártak a készítők. Hogy ki jöhet fel következőként, az egyelőre nem tudott, de vélhetően hamarosan újra hallani fogunk erről a történetről.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

 1. Fasirt - 2014.11.04. 10:35

  En el tudnam jatszani :-)
  Hol kell jelentkezni?

 2. Krisz i5 - 2014.11.04. 12:14

  Ha ez így van, akkor majd ők keresnek.:)

 3. Baro Marci - 2014.11.05. 01:54

  Handras minden streamen steve jobsot probalja majmolni, de csak ripacskodni sikerul. Ot nem ajanlom a szerepre.

Szólj hozzá Te is!