Vérfrissítést kapnak az Apple Store-ok

HusztiD 2014.07.02. 12:59 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 309

Úgy tűnik, hogy az Apple vezetői megpróbálják minél színesebbé tenni a hivatalos kereskedéseiket, ugyanis hamarosan ráncfelvarráson esnek azok át. Ha voltatok már egy Apple Store-ban, esetleg egy APR-ben, akkor tudhatjátok, hogy a bolt falán különféle plakátok találhatóak, melyek az aktuális termékeket hivatottak reklámozni. Ezután sem lesz ez másképp, de kicsit mégis változtatnak rajta.

A korábbi képek általában mindig egy-egy terméket reklámoztak, amelynek fehér volt a háttere. Ez a letisztultásgot és az egyszerűséget hivatott reklámozni, melytől most némileg megválnak az almások, ugyanis mostantól új, színesebb plakátokkal promóznak majd. Egészen pontosan a korábbi, hangulatos videókból megszokott jelenetek egyikét rakják ki a falra, hiszen az sokkal jobban bemutatja, hogy például mennyire sokszínűen használható egy iPhone (lásd a képen). Egyelőre nem tudni róla, hogy ez az új kezdeményezés csak bizonyos Apple Store-okra vonatkozik, avagy globálisan is lecserélik az összeset.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. iFan - 2014.07.02. 13:04

    Nekem nem tetszik. A fehér letisztultság jelképezi az Applet a kezdetektől fogva. Nem kéne ebbe belenyúlni. De hát nem én vagyok a fejes úgyhogy mindegy.

  2. Darth - 2014.07.02. 22:28

    Jaja

  3. MacKo - 2014.07.03. 01:30

    Ez jo. Es en vagom a frankot.

Szólj hozzá Te is!