Lassan mindenhova megérkezik az új 16 gigás Touch

Skarp 2014.07.02. 14:12 Apple, iPod, Kiemelt hírek 1 db 535

A múlt heti frissítés ugyan csak 16 gigás modellt érintette komolyabban, megkapta ugyanis a nagyobb modellek előlapi iSight kameráját és színeit (eddig csak ezüst árnyalatban volt kapható), azonban a teljes paletta árait visszább vágták. A tengeren túlon már egy hete kapható, frissített készülék mától érhető el Angliában, Németországban, Olaszországban és a többi államban nemzetközileg.

Arról is beszámoltunk, hogy kedvenc barkácsoldalunk, az iFixit azonnal szét is kapta, s bebizonyosodott, amit mindenki sejtett – nincs komoly hardverfejlesztés, a régi-új 16 gigás csak a nagyobb verziók kisebb tárhellyel ellátott verziója. Logikátlan is lenne egy termékciklusa végén levő produktumot ennél jobban tweakelni, ha jobban belegondolunk.

Az Apple egyébként hagyományosan szeptemberi sajtórendezvényén frissítette az iPod szériát – ezeknek az eseményeknek a fókuszában gyakran az iTunes és a zene volt. A hagyományt az iPhone 5s 2013-as bemutatása szakította meg, ezzel párhuzamosan a zenei vonal is háttérbe szorult lassacskán. A nemzetközi techsajtó idén az új őszi módi folytatását és a feltehetően két méretben érkező iPhone 6 bejelentését várja a cégtől. Az iPod jövője továbbra is bizonytalan, de szemmel láthatóan negyedéves szinten is rohamosan csökkennek az eladások.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gábor - 2014.07.02. 21:22

    “A hagyományt az iPhone 5s 2013-as bemutatása szakította meg”. Nem a 4S? Az volt az első amit ősszel mutattak be…

Szólj hozzá Te is!