Egy hét alá esett a Mac Pro szállítási ideje

HusztiD 2014.05.29. 12:44 Apple, Mac 2 hozzászólás 231

Az Apple a tavalyi év végén frissítette a Mac Pro családot hosszas évek kihagyása után, ami azt eredményezte, hogy eléggé népszerű lett a csúcsgépezet a professzionális felhasználók körében. Azon felül, hogy sokkal gyorsabb, egyik újdonsága az, hogy egy teljesen új formatervet kapott, így nem csak elegánsabb, de még sokkal kevesebb helyet is foglal az a munkaasztalon.

Amikor a tavaly decemberben az Apple frissítette az új modellt, akkor több, mint 5 hetet kellett várni rá a megrendelőnek. 4 hónap elteltével viszont már csökkent a szállítási idő, hiszen május elején már csak 2-3 hetet kellett érte kibírniuk a jövendőbeli tulajoknak. Most viszont újabb jó hír következik, hiszen ha valaki egy ilyen gép vásárlását tervezi, annak már kevesebb, mint egy hetet kell kibírnia, hiszen 3-5 napra csökkent a szállítási idő. Lassan, egy fél év elteltével már tényleg elérjük azt a szintet, amikor már egy-egy Apple Store-ba, esetleg APR-be besétálva kihozhatunk egy alap Mac Pro konfigurációt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. The Count - 2014.05.29. 13:29

    Na csak sikerült nekik megoldani.

  2. Ibrick - 2014.05.29. 13:42

    Még pár szoftveres gikszer ( több monitor kezelési hiba) és lehet leárazni, mert komoly programokat használó ügyfelek ilyet nem vesznek.

Szólj hozzá Te is!