Mire elég a Mac Pro 1,5TB memóriája a Google Chrome-mal szemben?

HusztiD 2020.02.17. 13:55 Egyéb, Mac, Videók 0 db 371

maxresdefault

Az Apple hetekkel ezelőtt adta ki hivatalosan a Mac Prót, melyet aztán alaposan feltuningolhatnak azok, kiknek szükségük van az extra erőre. Többek között, ha ki szeretnénk maxolni a gépet, akkor összesen 1,5TB RAM-ot pakolhatunk bele, ami iszonyatosan soknak hangzik az átlagfelhasználók számára.

A jól ismert YouTube-er, Jonathan Morrison elhatározta, hogy megnézi mit tud egy kimaxolt memóriával rendelkező Mac Pro. Mint tudjuk, a Google böngészője igazán szereti falni a memóriát, így ezért is esett a választása a böngészőre, hogy megnézze, mennyi tabot nyithatunk meg általa.

Végeredmény? Összesen 6 ezer fület nyithatunk meg, de ezt követően nem a Mac Pro, hanem maga a Chrome adja fel a versenyt, amely egyre több és több RAM-ot zabált fel.

Nyilván lesznek még ennél értelmesebb tesztek is, de Morrison megpróbálta a Chrome memóriaigényére is felhívni ezzel a figyelmet. Mondjuk mi azért kíváncsiak lennénk, hogy más böngészőknél mi lenne a helyzet, de aki egy ilyen gépért ennyi pénzt kiad, az nyilván nem ilyenekre fogja használni a gépét, hanem komoly filmes és zenés munkálatokra.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!