Flappy Bird kontroller – meddig folytatódik még az őrület?

HusztiD 2014.03.14. 14:07 Apple, Egyéb 1 db 413

Bizonyára mindenki hallott már a tavaly megjelent, ámde csak idén januárban vált sikeres alkalmazásról, a Flappy Bird-ről. Elsőnek beszámoltunk, hogy a fejlesztő letörli az App Store-ból és a Google Play-ből a játékát, majd jött az újabb hír, melyek szerint naponta több, mint 60 új klón születik, a tegnapi nap folyamán pedig kiderült, hogy a fejlesztő, Nguyen miért döntött úgy ahogyan. A mostani hírben pedig beszámolunk az újabb őrületről, a kontrollerről.

Ha azt hittétek, hogy már nincs tovább lehetőség a Flappy Bird-ben, akkor tévedtetek, ugyanis szépen lassacskán jönnek hozzá a kiegészítők. Pár fiatal srác úgy gondolta, hogy megalkotják a játék kontrollerét, ahelyett, hogy inkább ők is egy újabb, elfuserált klónt csinálnának elsődlegesen. Az új kiegészítő lényegében egy plüssfigura, amelyben van egy beépített szenzor, amit ha párosítunk az iPhone vagy iPad készülékeinkhez, akkor azt kontrollerként használhatjuk, ha fel-le mozgatjuk. A ZowPow csapata nem kapta meg a játék eredeti fejlesztőjétől a támogatást, így szeretnének 25 ezer dollárt összegyűjteni a projekt megvalósításához. Továbbá napvilágra került az is, hogy a csapat fejleszt egy új játékot a plüssfigurához, amelyről még semmit sem tudunk, de vélhetően ez is csak egy újabb klón lesz a többi között.

Szerintetek mikor fog már véglegesen is véget érni a Flappy Bird agymenés?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. wezee - 2014.03.14. 14:47

    Már egy éve elérhető volt iOS-en és androidon is, de a kutyát se érdekelte…Mígnem egy oldal kiemelte a ritka tapló nehézsége miatt és onnantól kezdve lavinaszerűen terjedt el. Amúgy meg csuklóból mondok olyan mobil játékokat amik elég könnyen megfejelik. (Super Hexagon, Pixel Dungeon(nincs ios -re), Boson X(nincs ios -re), Polara, The Impossible Game, Ironpants, Pivvot…stb). Ha valaki komolyan szopatni akarja magát akkor tessék.

    (Ezek a gagyi kérdések a végén…)

Szólj hozzá Te is!