“Vigyázunk Rád” – Új egészségmegőrző mobilalkalmazást fejlesztettek ki nőknek

KeleMan 2013.08.08. 16:54 Apple, Programok 0 db 387

“Vigyázunk Rád” néven elindult Magyarország első, kifejezetten nőknek ajánlott átfogó daganatellenes okostelefon-alkalmazása speciális funkciókkal, hasznos tartalmakkal, kalkulátorokkal, betegségleírásokkal és biztosítási tanácsokkal.

“Magyarországon tízszer annyian halnak meg rákbetegség következtében, mint egy Magyarországhoz hasonló daganatos kockázati értékkel jellemezhető EU-országban. Ezért készítette el az AIG Biztosító a Vigyázunk Rád alkalmazást, amely az egészségmegőrzésben nyújt segítséget betegségleírásokkal, a rizikófaktorok ismertetésével a különböző életkorokban, a megelőzés módjaival, biztosítási lehetőségekkel kapcsolatban. Az alkalmazás iOS- és Android-alapú operációs rendszerrel rendelkező készülékekre is ingyenesen letölthető.” – tájékoztat a biztosító közleménye.

A daganatos betegség kialakulásában szerepet játszik a környezetszennyezés, az egészségtelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a stressz, az alkoholfogyasztás és a dohányzás is. A diagnosztikai eljárások fejlődésével azonban egészen korán felismerhető a betegség, így a gyógyulási arány is javulhat, az egészséges életmód betartása mellett. Az új alkalmazást egyebek mellett a Magyar Rákellenes Liga is támogatta.

A Vigyázunk Rád mobilalkalmazás Magyarország első, kifejezetten nőknek ajánlott átfogó daganatellenes prevenciós okostelefon-alkalmazása, mely ingyenesen letölthető! Az applikáció segítséget nyújt a megelőzésben betegségleírásokkal, a rizikófaktorok ismertetésével a különböző életkorokban, a megelőzés módjaival, biztosítási lehetőségekkel – mindezt egyszerű, letisztult, átlátható kezelőfelületen. Ha tudatosan élsz, biztosíthatod magad és szeretteid számára a hosszú, egészséges és boldog életet. Ebben segít neked a női onkológiai kisokos, a Vigyázunk Rád mobil alkalmazás!

-Megismerheted a leggyakoribb női betegségeket
-A betegségek megelőzési módját
-Virtuális szűrési vizsgálaton vehetsz részt
-Biztosítási tanácsokat olvashatsz
-További egészségtudatos tippeket olvashatsz

A letöltés és telepítés mindössze néhány percet vesz igénybe, bárki számára könnyedén elvégezhető!

Vigyázunk Rád (AppStore Link) Vigyázunk Rád
Fejlesztő: H2Online Korlatolt Felelossegu Tarsasag

Besorolás: 12+3

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!