Thunderspace – Relaxálj esőben!

sdaniel55 2013.08.05. 19:08 Apple, Programok 2 hozzászólás 1 359

Mindenki elfárad munka után és amikor hazaér, jól jön a pihenés. A mostani meleg időjárás nem könnyíti meg ezt, de ezzel a programmal egy kicsit mégis könnyebb lehet. A Haze app fejlesztői készítették ezt a programot, hasonló grafikai elemekkel. Az indítás után a bemutatóban megismerhetjük az appot és a használatát.

A viharhangokat Gordon Hempton készítette, aki  természethangokat rögzít és Emmy-díjat is nyert. A 256 kbps minőségű, 3D hangokat ő készítette egy speciális, térhatású mikrofonnal.

“Két fülünk van, ugyanazon okból, amiért két szemünk van. Hogy láss és hallj 3D-ben.”

A hangokat még reálisabbá tehetjük, ha bekapcsoljuk a “villám” funkciót. Ekkor bizonyos időpontokban felvillan az iPhone vakuja, mintha villámlott volna. Az időzítővel pedig beállíthatjuk, hogy mikor kapcsoljon ki az alkalmazás.

Fejhallgatóval/fülhallgatóval kell használni, csak így lehet hallani igazán a hangok minőségét. Két féle vihart hallgathatunk, ha megvásároljuk az alkalmazást, a többi 6 IAP-vel érhető el, szintén 0,89 euróért.

Thunderspace Rain Sleep Sounds (AppStore Link) Thunderspace Rain Sleep Sounds
Fejlesztő: Franz Bruckhoff

Besorolás: 9+

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Arkish - 2013.08.05. 20:29

    Le is martam igen jó 5 let

  2. Rudolf - 2013.08.06. 12:42

    :D Nemtudok esőbe aludnii ez nem nekem van kitalálva meg persze ahogy már a videó is mutatja egy jó fülessel lehet igazán kihasználni :)

Szólj hozzá Te is!