Érkezik a mobil-exkluzív Firefly Online!

Kacor 2013.07.19. 18:54 Apple, Játékok 1 db 407

Minden idők egyik legjobb scifi sorozata (természetesen az utánozhatatlan Battlestar Galactica után) mindössze egyetlen évadot és egy önálló filmet élt meg a FOX csatorna hibája miatt – rossz sorrendben adták le ugyanis a részeket 2002-ben. A játékosok azóta is messiásként várnak egy hivatalos Firefly játék bejelentésre, és ez most meg is történt – csak éppen nem pontosan úgy, ahogy azt a legtöbben elképzelték.

2006-ban ugyanis már lehetett hallani egy Firefly MMO-ról, ami sosem jelent meg aztán, mert a fejlesztőcsapat csődbe ment. A rajongók ennek ellenére továbbra is reménykedtek egy PC-s vagy konzolos címben, és most, a bejelentést követően hasonló reakciók születtek, mint a Deus Ex: The Fall esetében. A játékot az OMXi és a Spark Plug Games nevű játékfejlesztő készíti, akiket eddig is mobiljátékaikról ismerhettünk. A Firefly Online cross platform cím lesz, így az Androidot és az iOS-t használók együtt játszhatnak majd.

Íme egy trailer:

Ha minden igaz, a játék 2014-ben érkezik, kizárólag mobiltelefonokra és tabletekre. Ti kíváncsiak vagytok a játékra? Játszanátok vele? És egyáltalán – mi a véleményetek az MMO és a mobil platform viszonyáról?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A Gamestar és más nagy hazai lapok újságírója. iOS only teszteket már több mint három éve ír. Már a 80'-as évek óta aktív játékos. Számtalan gépet nyúzott: Commodore 64, Amiga, XT, 286, SNES, Gameboy stb... Most az iPhoneHungary-n szállítja a legfrissebb híreket és osztja meg véleményét az iOS játékokról.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Darkchil - 2013.07.20. 11:57

    Hát nem tűnik vmi nagy számnak… Inkább folytassák már a SGU-t…!!!!

Szólj hozzá Te is!