Az Apple megváltoztatja a világot, mert valóban mindenre van egy app

KeleMan 2013.06.15. 13:57 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 087

Elsőre nagy szavaknak tűnnek, de az Apple tényleg megváltoztatja a világot. A cupertinóiak még pénteken kiadtak egy közel 10 perces promo videót, melyben bemutatják, hogyan is változtatták meg az App Store áruházban lévő alkalmazások az emberek életét. És itt most nem feltétlenül az Angry Birds-re, meg a hasonló nagy letöltésszámú programokra kell gondolni, melyekkel nap mint nap emberek százmilliói szórakoznak.

Az App Store áruházban ugyanis már több, mint 900.000 alkalmazás érhető el, de nem is gondolnánk arra, hogy vannak olyanok is, melyek például az emberek művégtagjait mozgatják az iPhone segítségével. Vagy a sérült gyermekek számára segítenek a szüleikkel folytatott kommunikációban. Vagy épp a harmadik világban tomboló éhínségen és különböző betegségeken kívánnak segíteni.

Az Apple ismét megmutatta, hogy az App Store áruházban lévő lehetőségek határtalanok, szinte csak a fejlesztők képzelőerején múlik, hogy mivel segíthetünk embertársainkon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

 1. Phoenix - 2013.06.15. 22:57

  Így van! Még elképzelni se tudjuk az erejét!
  Sok kis app fut a telomon, olyanokat keresek, ahol egy app kivált 2öt, 3at!!
  Ez a jövő! +Siri ehhez fűszer gyanánt!
  A lényeg, hogy egyre egyszerűbb legyen ezekkel az életünk! En erre törekszem es az Apple jó társ ehhez!
  Köszönöm! :-)

 2. Akos - 2013.06.16. 00:02

  Megható es egyben csodálatos !

 3. Q - 2013.06.18. 22:49

  ez mind szép és jó, csak arról nem forgatnak kisfilmet hogy az iPad-iPhone használók 90%-a függő, mégpedig nem kicsit. És erről az Apple tehet. Ezzel a reklámmal megint villognak, pedig szerintem legalább akkora kárt tesznek az emberekben mint amennyit segítenek rajtuk.

Szólj hozzá Te is!