Júliusban debütál a Plants vs. Zombies 2

Tian 2013.05.07. 09:07 Apple, Játékok 3 hozzászólás 1 293

Lassan, de végre megérkezik az App Store-ba a PopCap Games egyik legsikeresebb tower defense játékának a folytatása, a Plant vs. Zombies 2: It’s About Time. Az eredeti ütemterv szerint a startot idén tavaszra tervezték, de a premier elmaradt. Március végén a PopCap Games sajtóközleményében bejelentette, hogy aggodalomra semmi ok, a Plants vs. Zombies 2 érkezik, viszont a debütálás csak nyár elején várható.

A mai napon publikálták a nagyközönség számára a Plants vs. Zombies második részének az érkezési dátumát, miszerint júliusban már elérhető lesz az Apple alkalmazásboltjában. A játék nevében az “It’s About Time” is szerepel, azaz “itt az idő” a következő részhez, ez szerintünk is így van, mi is kíváncsiak vagyunk már a következő epizódra. Az új részben vadonatúj pályák, extrák, növények, zombik és egyéb karakterek mutatkoznak majd be, illetve várhatóan az iPhone 5 képernyőjére is optimalizálva lesz.

A PopCap Games-es srácok ennek örömére még egy jópofa beharangozó videót is összedobtak, melyben a rajongók különböző reakcióit figyelhetjük meg, mikor megtudják, hogy érkezik a következő rész. Nézzétek meg, valóban humorosra sikerült!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

3 hozzászólás

  1. ESzállás - 2013.05.07. 17:32

    Igen, igen már nagyon várom…..

  2. Zs - 2013.05.07. 21:24

    Jé itt van Francis! :)

  3. Fleshman - 2013.05.09. 12:09

    Valóban nézzétek meg a videót és az alatta lévő két top rated kommentet…. elszomorító, kihagyom

Szólj hozzá Te is!