Apple iWatch koncepció: Martin Hajek elképzelése szerint

Tian 2013.05.06. 21:34 Apple, Egyéb 2 hozzászólás 1 116

A piac már tűkön ülve várja, hogy az Apple előrukkoljon egy olyan érintőkijelzős órával, ami nem csupán egy szimpla digitális óraként funkcionálna, hanem a készülékkel irányíthatnánk akár iOS eszközünket is. Ha mondjuk egy hívás érkezik vagy egy SMS-re szeretnék gyorsan válaszolni – bár a karakterbevitel a kis méretű kijelző miatt nem biztos, hogy élvezetesen lehetne -, de akár egy csoportképnél is jól jönne, ha iWatch készülékünkről indítanánk az exponálást, avagy mint praktikus digitális távkioldó.

Hogy egyáltalán mikor várható bármilyen bejelentés vagy információ az iWatch-ról, az még rejtély. Tim Cook megmondta, 2014-ig ne számítsunk meghökkentő újításokra. Az idei WWDC szerintünk kilőve, a rendezvényen az Apple szoftveres újdonságait ismerhetjük majd meg, de ne legyen igazunk, és reménykedjünk, hogy a konferencia végén egy “one more thing”-hez hasonlót is elsütnek.

Martin Hajek gondolt egyet és megtervezte az iWatch saját 3D-s koncepció modelljét. A fiatalembernek egyébként nem ez az első produktuma, szabadidejében előszeretettel tervez és tervezett korábban is koncepcióképeket Apple termékekről. Sikerességét és népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a MacUser magazin áprilisi számának a címlapján az ő koncepcióképe szerepelt.

(Képek forrása: Martin Hajek)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

2 hozzászólás

  1. D - 2013.05.07. 15:08

    Nem rossz, ráadásul van is rá esély hogy hasonló lesz, mert elég sok a jellegzetes Apple vonása.

  2. Corolla - 2013.05.10. 15:01

    Tuti, hogy veszek!!!

Szólj hozzá Te is!