Hamarosan érkezik a Cut the Rope 2

Tian 2013.11.17. 13:35 Apple, Játékok 6 hozzászólás 502

Még szeptember vége fele kezdte el beharangozni a ZeptoLab, hogy már javában folyik a Cut The Rope 2 fejlesztése, mely a kiadó előzetes tervei szerint még a karácsonyi szezon előtt megjelenik. Reméljük így is lesz, mert folyamatosan érkeznek az újabb hírmorzsák a játékról.

A folytatásban vadonatúj karakterekkel ismerkedhetünk majd meg, illetve új környezetre és átdolgozott fizika-alapú kihívásokra számíthatnak majd a játékosok, ám erről részletesebb információkat egyelőre nem árultak el a fejlesztők.

Azóta több információt mi sem tudtunk a játékról, se a megjelenésével kapcsolatban, csupán annyit lehetett látni, hogy a Facebook oldalukon olyan képeket tesznek közzé, amiről hiányzik a kedvenc cukorkazabáló főhősünk, Om Nom, illetve arra buzdítanak minket, hogy amint valaki látja, az ossza meg a világhálón a képet vagy a szöveget és lássa el az #OmNomIsMissing hashtaggel.

Azóta kiderült, hogy a furfangos pókok egy kötélre kötve hőlégballonnal elraboltál főhősünket, viszont további fejleményeket egyelőre nem tudunk. A Cut the Rope 2 hivatalos weboldala már él, és aki szeretne, az feliratkozhat az email értesítőre, hogy első kézből tudhassa meg a pontos megjelenést, illetve a készítők egy beharangozó videót is összedobtak a várakozás enyhítése érdekében.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

6 hozzászólás

 1. Tomi - 2013.11.17. 18:45

  Nem tudni, hogy ingyenes lesz-e?

  • Tian - 2013.11.17. 23:48

   Ez jó kérdés. Mostanában ugye nagy divat a Freemium, szóval van esély rá, hogy ingyenes lesz. Persze kérdés, hogy miért fognak akkor majd később elkérni pénzt és persze mennyiért.

 2. Lackó - 2013.11.17. 21:08

  Szerintem nem lesz ingyenes, mert az eddigiek közül egyik sem volt, de reménykedjünk. Ha pedig ingyenes lesz, az talán rosszabb is, mivel akkor sok alkalmazáson belüli fizetés lesz benne.

 3. Norbi - 2013.11.18. 17:11

  Eddigiek is voltak ingyenes verzióba, csak azok tartalmaztak reklámokat stb., de nem volt semmivel se kevesebb mint a fizetős játék. Meg sokszor a HD verzió az ami fizetős, ami ugyan megint csak semmivel nem másabb szerintem. Szóval ez is várható ingyenesen, de ez csak az én véleményem:)

 4. Szitto - 2013.11.19. 18:03

  Előbb-utóbb úgy is ott lesz majd az alkalmazás az “app of the week” csempén az appstoreban ahonnan ingyenesen le is szedhetjük a full versiot… Idővel

 5. Barni - 2013.11.20. 23:00

  Norbi:
  A HD verziók iPad kompatibilisek.

Szólj hozzá Te is!