A Magyar Telekom keresi a legjobb ötleteket

Helme 2013.03.11. 15:50 Egyéb 5 hozzászólás 696

A Magyar Telekom a Deutsche Telekommal együttműködve keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a február 22-én meghirdetett nemzetközi innovációs versenye, a Telekom Innovation Contest keretében. Pályázni öt kategóriában lehet: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások. A Deutsche Telekom Csoport szakértői segítik a nyertes koncepciót termékké vagy prototípussá fejleszteni, ehhez a vállalat 500.000 euró értékben biztosít erőforrásokat (hardvert, szoftvert, Telekom infrastruktúrát, globális értékesítési és marketing csatornák használatát, tanácsadókat, stb.)

„A Magyar Telekom innovációs tevékenysége szerteágazó, az új ötletek felkutatására és felkarolására mindig is nagy hangsúlyt fektettünk. Abban is egyedülálló ez a nemzetközi verseny, hogy nem csupán kiválasztunk egy ötletet, hanem életre is keltjük az elképzelést, az ötlettől a termék piaci bevezetéséig szakértő segítséget és jelentős erőforrásokat biztosítunk. – mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom innovációért felelős vezérigazgató-helyettese.

A magyar pályázatok előszűrését követően, a legjobbnak talált ötletek mérik össze erejüket a Kitchen Budapestben, a Magyar Telekom innovációs és startup inkubációs laborjában. Közülük a legjobbak vehetnek részt a Berlinben megrendezése kerülő nemzetközi döntőn, ahol eldől, mely ötletet kelti életre a Deutsche Telekom csoport. A Magyar Telekom egyéni pályázók, diákok, csapatok és startup-ok jelentkezését egyaránt várja. A pályázók március 31-ig adhatják le pályázataikat a www.telekom-innovation-contest.com oldalon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. wroadd - 2013.03.11. 17:33

  A http://www.telekom-innovation-contest.com hivatkozása elől hiányzik a http://

 2. Petrás Attila - 2013.03.12. 08:47

  Magyar oldalon hol található ez meg?

 3. Zoli - 2013.03.13. 03:17

  Persze, megint egy alkalom, hogy a német érdekeltségü cég Magyar ötleteket gyűjtsön. Ló… a se…-be.

 4. Bizsók László - 2013.03.16. 09:42

  Különleges napelemes erősítőkkel, villamos gépekkel foglalkozom, nem kell senkinek.
  Csak a szócséplés megy, innováció, energia, fenntartható fejlődés, klímaváltozás meg minden, de sehol sem fogadják a jelentkezésemet. Hogy van ez?

  Üdv. BLaBLa

 5. Bizsók László - 2013.04.10. 19:54

  Ingyenélő kamu bagázs vagytok. Akadályozzátok a fejlődést, mérhetetlen kárt okoztok a társadalomnak, szégyelljétek magatokat. Névtelenségbe bújtok, onnan leskelődtök és süketeléssel fertőzitek a világot. Magyarország többet érdemelne.

Szólj hozzá Te is!