Fotópályázatot hirdetett az Apple

HusztiD 2019.01.23. 11:56 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 338

iphone

Az Apple minden év elején új pályázatot hirdet, melynek berkein belül várják az elhivatott felhasználókat, kik szeretnek az iPhone-jaikkal fotózni. Ezúttal sincs másképp, hiszen a kaliforniaiak a hivatalos oldalukon jelentették be, hogy a Shot on iPhone kampányon belül várják a jobbnál jobb képeket január 22 és február 7-e között.

A beérkezett képek közül összesen 10 nyertes alkotás lesz kiválasztva, kiknek művei az Apple a Shot on iPhone kampány berkein belül fogja felhasználni különféle városokban óriásplakátként, saját boltjaikban és az online felületeiken. A zsűri 11 főből áll, köztük pedig olyan elismert személyiség, mint Barack Obama ideje alatt a Fehér Ház hivatalos fotósa, Peter Souza.

Hogyan lehet jelentkezni, részt venni? Az Instagramra vagy Twitterre feltöltött képeknél kötelező a #ShotOniPhone használata, azonban aki egyenesen az Apple részére küldené az eredeti, magas felbontású képeket, az a shotoniphone@apple.com-ra küldheti remekműveit, ahol a kép megnevezése az alábbi kell, hogy legyen: “keresztnév_vezetéknév_iPhonemodell”. Illetve fontos tudni, hogy a pályázatban csak a 18. életévüket betöltött felhasználók vehetnek részt.

Aki érez magában némi elhivatottságot, az küldje be nyugodtan képeit. Eddig magyar felhasználói alkotások nem voltak a nyertes pályázatok között, így jó lenne, ha idén ez változna! Hajrá!

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!