HBO GO – Már T-Home ügyfeleknek is!

KeleMan 2013.03.11. 14:59 Apple, Programok 2 hozzászólás 2 078

A Magyar Telekom leányvállalata, a vezetékes otthoni szolgáltatásokat kínáló T-Home 2013. március 4-től elérhetővé tette végre az HBO GO szolgáltatást ügyfeleinek. Mivel az itthoni AppStore kínálatában már megjelent az alkalmazás, mostantól bárki összekötheti az otthoni televíziószolgáltatását ezen remek programmal.

A vezető hazai tévészolgáltatók közül elsőként a T-Home 2013. március 4-től az HBO MaxPak szolgáltatás részeként díjmentesen elérhetővé teszi az HBO GO szolgáltatást.

A T-Home HBO MaxPak szolgáltatás előfizetői ezentúl a HBO legújabb filmjeit, sikersorozatait, érdekfeszítő dokumentumfilmjeit és saját gyártású műsorait különböző szélessávú platformokon keresztül, számítógépen, tableten vagy okostelefonon is láthatják a nap 24 órájában, akár többször is. Mindezt ráadásul addicionális díjfizetés nélkül, az HBO MaxPak árának emelkedése nélkül.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztrációs kód a www.t-home.hu/hbogo/regisztracio címen érhető el, de a regisztráció kezdeményezhető közvetlenül az HBO GO alkalmazásokon keresztül is. A regisztrációt követően a szolgáltatás azonnal használható.

Az HBO GO szolgáltatás használatához szélessávú internet szükséges. A szolgáltatás számítógépről a www.hbogo.hu oldalon, okostelefonokon, táblagépeken keresztül pedig iOS, Android és Windows Phone platformokon, az HBO GO alkalmazáson keresztül érhető el, amely ingyenesen letölthető az adott platform alkalmazás-áruházból. A T-Home a filmek kedvelői számára kedvező ajánlatot dolgozott ki: a HBO MaxPak minicsomag 5 csatornával, 2 hónapig 1190 Ft-os havi díjért (a 3. hónaptól: 2800 Ft/hó), egy év hűséggel, T-Home tévé-előfizetőknek, az új HBO GO szolgáltatással megrendelhető. Ráadásul most az Olthatatlan című sorozat első részét regisztráció nélkül is meg lehet tekintheti.További információ a www.t-home.hu/hbogo oldalon található.

HBO GO Magyarország (AppStore Link) HBO GO Magyarország
Fejlesztő: HBO Holding Zrt.

Besorolás: 17+2

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. PalosWake - 2013.03.11. 17:02

    Végre…..

  2. bond - 2013.03.11. 21:12

    Vidanetnél már jó rég óta van…

Szólj hozzá Te is!