Töltsd fel ott az Apple-terméked, ahol akarod!

Helme 2013.03.07. 14:42 Apple, Kiegészítők 5 hozzászólás 1 520

Egyszerűen imádjuk használni a készülékünket: telefonálás, e-mailek, facebook, játékok, alkalmazások, folyamatos Wi-fi… Észre se vesszük és már le is merült az Apple-kütyünk! De mit lehet tenni, hogy tovább bírják energiával? Használjunk noontec® külső akkumulátort.

Például a noontec® POLO (4000mAh) mérete nem haladja meg az iPhone-ét és még is képes extra 600 óra(!) készenléti időt vagy 16 óra (!) folyamatos telefonálást vagy 75 (!) óra zenelejátszást biztosítani.

Mert az Apple által elismert minőséget nyújtja. A noontec® elnyerte az Apple RFI OTA teszt kiváló minősítését. Ez minőségi garanciát nyújt más akkumulátorokkal szemben. Ráadásul elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik az Apple stílusjegyeihez. Lekerekített formatervezés és elegáns fémház burkolat teszi tökéletes kiegészítővé.

A noontec® akkukat egyszerűen iTöltőn keresztül hálózati áramról vagy USB-csatlakozón keresztül számítógépünkről tölthetjük fel, és egy feltöltéssel, akár egy egész hétig is tölthetjük róla iPhone-unkat (a noontec® POWA esetében). Szinte minden Apple termékhez van noontec® megoldás: iPhone 4/4s-hez a hátlapnak álcázott Venus akkut ajánljuk.

Ha pedig iPad-ünket is szeretnénk az élettartamát megnövelni akkor az új noontec® POWA a megoldás. Kompatibilis a felsorolt Apple termékekkel: iPhone 3/3G/3GS, iPhone 4/4S, az összes iPod-dal, iPad, iPad 2. A noontec® akkumulátorokat már 11 900.- forinttól megkaphatod. Látogass el a noontec® honlapjára ahol többet olvashatsz a termékeikről vagy like-old a facebook oldalukat: itt!

(x)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. Keresztes György - 2013.03.07. 20:26

  A képek alapján ugy tűnik hogy a jelenlegi közel összes mobilhoz jár a töltő-adapter nem csak az Apple hardverekhez. Mivel azonban zsinór nélküli kis átalakítókat adnak hozzá az fekete pont. Egyrészt eltörnek néhány hónap alatt, ha viszont vigyázni szeretnék a steckerekre, akkor kizárólag asztalon tölthető vele a telefon, méghozzá ott is csak ha nem használom. Remelem van rajta hagyományos USB aljzat is a gyári telefon-töltőkábeleknek, különben csak egy újabb drága, szép de gyakorlatban használhatatlan eszközt sikerült legyártaniuk.

 2. Zsoka - 2013.03.07. 21:12

  Jo lenne kézbe venni es megcsodálni,főleg ha azt tudja amit írtak róla.

 3. Ivàn - 2013.03.07. 22:17

  USB csati van a fenekén, így a gyári adatkábelt is lehet csatlakoztattni.

 4. Szász Mihály - 2013.03.16. 00:57

  Nem írja,hogy iPhone 5 höz használható-e, meg az áráról sem esik szó

 5. Tamás - 2013.04.02. 10:57

  Kedves Mihály! Mást olvastunk talán! “A noontec® akkumulátorokat már 11 900.- forinttól megkaphatod. Látogass el a noontec® honlapjára ahol többet olvashatsz a termékeikről vagy like-old a facebook oldalukat: itt!”

  Ennyit az ár pronblémáról! Üdv! Tamád

Szólj hozzá Te is!